Om os

Candofilm har siden 2006 dannet rammen om mange succesfulde produktioner af høj kvalitet. Vores ambitionsniveau er højt, og vi arbejder altid med at producere nyskabende og troværdige film, der er medrivende og som har et positivt budskab, der inspirerer til bæredygtig omstilling.

Vores passion er at fortælle ekstraordinære og fascinerende historier om vores verden, med særligt fokus på videnskab og teknologi. Selv om hver opgave er unik, har vi på flere områder opsamlet megen erfaring med særlige kompetenceområder, og vi er i dag eksperter i at bruge de filmiske virkemidler til at formidle budskaber, så de appellerer til handling.

Vores mål

  • At lave film med et budskab,
  • At lave film, der inspirerer til menneskelig og kulturel udvikling,
  • At lave film, der engagerer og inspirerer,
  • At lave film, der styrker den sociale bevidsthed,
  • At præsentere miljømæssige og videnskabelige løsninger,
  • At skabe film, der appellerer til bæredygtig adfærd.

Dokumentarfilm

Vi udvikler og producerer dokumentarfilm til tv-stationer, internettet og festivaler over hele verden. Vi håndterer alle faser af produktionen, fra konceptudvikling, manuskriptskrivning, produktionsplanlægning til interviews, optagelser, redigering og distribution. Har du en idé eller historie, du mener bør fortælles, så tøv ikke med at kontakte os.

Undervisningsfilm

Vi ser de unge som fremtidens vigtigste spiller, og de er derfor vores mest essentielle publikum. Vi arbejde hårdt for at bringe vores historier ind i undervisningen, hvor eleverne kan gøre brug af materialet. Vi ønsker at give elever og studerende information, viden og knowhow, så de er bedre udrustet til at håndtere de udfordringer og muligheder, fremtiden bringer.

Forskningsformidling

Vores mål er at forbedre offentlighedens forståelse af og viden omkring forskning, videnskab og teknologisk innovation, ved at levere fascinerende og spændende indhold gennem de bedst egnede kommunikationsplatforme. Vores formater varierer fra længere dokumentarfilm, til webserier, eller interaktivt indhold til Apps. Har du et videnskabsprojekt, der kunne drage fordel af en højnet eksponering, står vi klar til hjælpe dig med at opnå dette.

Produktionsservice

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til mediesektoren, herunder produktionsledelse, rådgivning, distribution, udstyrsleje samt adgang til et unikt internationalt netværk. Candofilm blev oprindeligt stiftet i Bournemouth, England og besidder et omfattende internationalt netværk af fotografer, teknikere og postproduktionseksperter, som kan trækkes på til vores produktioner. Det betyder, at vi har muligheden for at benytte de helt rette mennesker med de helt rette kvalifikationer, når du skal kommunikere dit budskab.